Auteursrechten / Disclaimer
De Hofmarken

De Stichting Heemkunde Markelo presenteert op de beeldbank van de website MijnStadMijnDorp o.a. een grote collectie afbeeldingen en filmpjes.

Deze collectie is verkregen door o.a. eigen vervaardiging en schenkingen van particulieren of instellingen en is met de grootst mogelijk zorg gedigitaliseerd, beschreven en gepresenteerd.

De Stichting Heemkunde Markelo heeft in redelijkheid getracht alle maatregelen te treffen om geen inbreuk te doen op het auteurs- of beeldrecht van individuele fotografen, bedrijven of instellingen en bestaande rechten te respecteren.

Als de Stichting Heemkunde Markelo abusievelijk het auteursrecht of andere rechten heeft geschonden wordt U verzocht ons daarover per brief of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te informeren onder vermelding van het betrokken identificatienummer zodat we deze fout kunnen corrigeren.

Creative Commons-Licentie
De Stichting Heemkunde Markelo biedt dit beeldmateriaal en bijbehorende teksten aan onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.

Het getoonde beeldmateriaal mag niet zonder toestemming van de Stichting Heemkunde Markelo gebruikt worden voor commerciële toepassingen.

Ten einde dat te verhinderen zijn alle afbeeldingen rechtsboven in de foto voorzien van een watermerk met de tekst STICHTING HEEMKUNDE MARKELO.

Particuliere personen kunnen tegen betaling van € 2.00 per foto een digitale afdruk van een bepaalde foto verkrijgen na aanvraag daartoe via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadat de betaling op de bankrekening (IBAN NL28 RABO 0340 7588 05) binnen is worden de foto’s digitaal toegezonden, waarna men ze zelf kan (laten) afdrukken.

Voor commerciële toepassing is het verstrekken van beeldmateriaal mogelijk na overleg over het gebruik en de in rekening te brengen kosten.